Rīgas Fotomēneša Portfolio skate
2019. gada 16. maijā

Pieteikumus pieņem, kamēr vietas tiek aizpildītas

Portfolio skatei var pieteikties dalībnieki no visas pasaules. Tā ir iespēja topošiem un profesionāliem fotogrāfiem parādīt savus darbus īpaši atlasītai fotogrāfijas profesionāļu grupai – kuratoriem, foto festivālu organizatoriem, žurnālu redaktoriem un fotogrāfiem. Šis pasākums ir laba iespēja tiem, kas alkst pēc profesionāla vērtējuma un ieteikumiem karjeras attīstībai. Portfolio skate ir arī lieliska vieta, kur dibināt kontaktus ar nozares profesionāļiem un citiem fotogrāfiem. 

Reģistrācijas maksa 80 EUR (fotogrāfiem no Latvijas – 55 EUR) garantē vismaz piecus individuālus skates seansus. Katra seansa ilgums ir 20 minūtes.

 

Portfolio skates eksperti

 

  • expert

    Arnis Balčus & Alnis Stakle

    festivāla Rīgas Fotomēnesis kuratori

    Rīga, Latvija

  • expert

    Bernts Arels

    izstāžu producents Fotografiska muzejā

    Stokholma, Zviedrija

  • expert

    Dušans Josips Smodejs

    Fotopub festivāla direktors

    Novo Mesto, Slovēnija

  • expert

    Gžegošs Jarmocevičs

    festivāla Interphoto mākslinieciskais direktors

    Belostoka, Polija

  • expert

    Katarīna Mouratidi

    galerijas f3 – freiraum für fotografie mākslinieciskā vadītāja

    Berlīne, Vācija

  • expert

    Kati Kivinena

    galvenā kuratore Kiasma muzejā

    Helsinki, Somija

  • expert

    Maira Dudareva

    Latvijas Fotogrāfijas muzeja vadītāja

    Rīga, Latvija

  • expert

    Malkolms Diksons

    fotogrāfijas centra Street Level Photoworks direktors

    Glāzgova, Skotija

  • expert

    Marketa Kinterova

    mākslinieciskā direktore Fotograf festivālā, žurnālā un galerijā

    Prāga, Čehija

  • expert

    Olga Osipova

    žurnāla Bird in Flight fotoredaktore

    Kijeva, Ukraina


Noteikumi

* Portfolio skate notiks ceturtdien, 16. maijā no plkst. 9:30 līdz plkst. 16:00, Kampenhauzena ēkā Konventa sētā Vecrīgā. Vietas portfolio skatē tiek piešķirtas pieteikšanās kārtībā, tātad līdz brīdim, kamēr visas ir aizpildītas. Piedalīties aicināti dažādu jomu fotogrāfi. Iesakām ņemt līdzi vienu vai divas savu darbu sērijas ar vienotu tematiku, nevis atsevišķas fotogrāfijas. 

* Reģistrācijas maksa 80 EUR (fotogrāfiem no Latvijas – 55 EUR) garantē vismaz piecus individuālus skates seansus, naudai jābūt iemaksātai pirms skates. Katra portfolio vērtēšana ilgs 20 minūtes, saziņas valoda – angļu. Darīsim visu iespējamo, lai jūs tiktu pie tiem vērtētājiem, ko esat atzīmējuši pieteikumā, tomēr portfolio skates organizatori patur iespēju iedalīt citus ekspertus brīdī, kad pie pieteikumā norādītajiem vietas ir aizpildītas. Skates dienā dalībnieki varēs pierakstīties arī uz papildu seansiem, ja būs palikušas brīvas vietas. 

* Pēc pieteikuma saņemšanas jums tiks nosūtīti Rīgas Fotomēneša bankas rekvizīti reģistrācijas maksas pārskaitījumam. Reģistrācijas maksa būs jāveic trīs darba dienu laikā. Jūsu vieta tiks rezervēta tikai pēc naudas pārskaitījuma saņemšanas, pēc kuras saņemsiet apstiprinājuma e-pastu. Dalībnieki bez maksas saņems Rīgas Fotomēneša katalogu.

* Ja savu dalību atcelsiet līdz 5. aprīlim, jums tiks atdoti 50 % no reģistrācijas maksas. Dalību atceļot pēc 5. aprīļa vai jūsu neierašanās gadījumā reģistrācijas maksa netiks atdota. Pēc jūsu pieteikuma saņemšanas mēs ar jums sazināsimies 1-2 darbdienu laikā.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzam rakstīt e-pastu uz 

info@rigaphotomonth.com.


Pieteikšanās anketa



Ekpertu izvēle (max 5)